fredag 27 mars 2009

Sumpan är ljuvligt och minnet är väck

Oj vilka fina omgivningar det finns där sonahjärtat bor. Gjorde hela Sundbyberg med omnejd igår. Två fågelsjöar finns det. Fullt med vackra ståtliga Kanadagäss och massa andra sjöfåglar som jag aldrig sett. M har ju skaffat ny och större lägenhet så det var ju för att inspektera den som vi åkte till stora staden Stockholm. Den var stor och ljus och jättefin. Om än väldigt sparsmakad. Han är ingen vän av småmysiga detaljer min gode son. Men det är ju hans hem och hans liv och han trivs ju alldeles förträffligt själv. Men lika go och glad som alltid. Samma härliga spontana unge som det alltid varit. Framgångarna har inte gjort någon förändring där inte =)))
Det var jätteskönt att komma hemifrån ett tag. Det behöver man ibland. Det är så sant som det är sagt. Barnen är det bästa jag gjort.

Men mitt dåliga minne däremot kunde jag gärna sälja till någon som behöver det bättre. Glömde barnens termobyxor i Ms ryggsäck. Liiite långt att hämta hem. Så här står jag nu och måste ut i smällkalla Mars och försöka hitta vinterkläder i butiker som håller med bikins och badbyxor. ÅÅhh blir galen. Det är så tyyypiskt mig. Gick två varv i hans lägenhet för att kolla att jag inte glömt något men ringde det en klocka?? Nähäe dåå. Vaaar ska jag hitta vinterkläder? Ni som läser får gärna lämna ett tips. Coop, Maxi, HM, Lindex, KappAhl, Sportaffärerna samt en svindyr butik på A6 redan avhandlade. Enda jag hittade var en overall för 1300 spänn och det håller liksom inte för ett lågavlönat köksbiträde när man har två att köpa till.

Dagens middagstips: Knaperstekt bacon med stuvad spenat muuummms

2 kommentarer:

  1. Kul att M har det bra och trivs!
    man kunde ju tycka att det skulle vara rea på vinterkläder nu.
    Kolla Olssons mellan Hva och Jkpg, kan kanske finnas där

    SvaraRadera
  2. Haha AAAASgarv. Du fick helt rätt. Kommer precis ifrån Olssons. I morgon skulle allt skickas till Göteborg så det var i grevens tid.

    SvaraRadera