tisdag 24 mars 2009

Sportbil ska de vara

Snön den öser ner och pulkorna har åkt fram igen. Barnen är superglada och mor i huset ler i mjugg. Behöver bättre torkmöjligheter i den här förb. lägenheten.

På torsdag bär det av till stora staden Stockholm. Då vår gamla trotjänare till Volvo inte är helt kurant så funderar vi på hyrbil. Vi tittade lite på de olika modellerna och sonen gav sig livligt in i diskussionen. Men mamma sportbil ska de vaaaaaa. Den är ju jätte fiiin. Nja lilla gubben. Den finns det ju inget tak på. Johoooe dåååå. Titta i bagaget =))) Fem år är han men bilar kan han bättre än mor sin.

2 kommentarer:

  1. Ok, hälsa Stockholm och den som bor där!
    Nackdelen med att taket ligger i "skuffen" är ju att6 packningen inte får plats där:-)) annars har han ju så rätt S, om det är strålande sol och 25 grader varmt! (Och det är det väl) Vi ska till Knaggebo hela högen i kväll!

    SvaraRadera
  2. Tack, Jag ska hälsa. Nja... Hade nog inte blivit sportbil ens om det varit sommar. Som du säger hade vi aldrig fått plats :-) Sen har vi nog inte riktigt den plånboken att hyra värstingbilen heller :-) Hoppas att det löser sig för era hästar och att stackars Eros kan lugna sig lite både för sin egen och de andras hästarnas skull. Kramis

    SvaraRadera