torsdag 18 maj 2017

En vecka kvar

Onsdag nästa vecka drar vi i väg med husvagnen. Fem dagar. Det ska bli så kul att äntligen få komma ut på riktigt med den. Vi har ju smygcampat på hemmaplan men nu så drar vi mot första äventyret. Vi hade tänkt att tillbringa en av dagarna på Liseberg. Detta dårarnas paradis. För en som mest gillar att gå i skogen och glo på träd och fåglar så är folksamlingarna på nöjesfältet sommarens ickehöjdpunkt. Men barnen älskar det. Vi försökte visa massor av nöjen som fanns som alternativ. Det gick bra så länge vi lovade att åka till Liseberg någon gång under året. Det är klart att vi skulle kunna slå näven i bordet och säga. Inte i år. Men de tycker det är så roligt. Dessutom vill barn med handikapp gärna ha samma jämt. Det de alltid har gjort och det är värt allt när man ser dem kikna av skratt i åkattraktionerna. Dessutom är det ju bara en dag av fem som vi måste stå där och trängas. Resten av dagarna bestämmer jag och maken agendan.

Vi tänker bo på en mindre camping längst vägen och ta dagsturer runt omkring. Är det någon som har något tips på roligheter någonstans mellan Borås och Göteborg som passar två glin i nedre tonåren och två 50+. Ingen shopping. Det har vi så det räcker hemma i stans Galleria. Om det är någon läsare som var med och skramlade till vagnen så häng här nästa vecka så lovar jag att bjuda på bilder längs vägen. Vi drar den 24 Maj. Nu blir det jag och boken. En Giolitodeckare. Bästa stunden på dagen.


1 kommentar:

  1. Det brukar ju finnas lite info på campingarna om vad man kan göra i närheten... har tyvärr inga tips. Jag vistas ju lite längre norrut på somrarna.
    Hoppas ni får det underbart!

    SvaraRadera