lördag 28 februari 2009

Sarah Dawn Finer

is the greatest om ni frågar mig. Vilken låt och vilken häftig koreografi =))))))

Dammtussar a la tefat

var det på mitt golv i dag och i all skrymslen och vrår. Nu är de ett minne blott och här luktar citron och pizza. Ja vadå ingen kan väl stå ut med att laga vettig mat när man varit uppe sen 05.30 å städat. Ungarna jublade i allafall och åt som besatta. Att det kan vasatans gott med lite vetemjöl o fett. Jag åt mest sallad jag. Nu ska jag dyka på huvudet in i badrummet och skura väggar. Sen blir det väl att krama gubben och dricka lite vin i kväll. Ja det måste man allt stjälpa i sig om man ska stå ut med Petra Mede i kväll. Hon är den fjompigaste programmledare de någonsist haft till melodifestivalen. Jag är icke intresserad av hennes ryggont och premenstruella problem. Stänga av kan man ju inte när man nu är freak på programmet som sådant. Blääää för Petra Mede. Hoppas innerligt att man slipper henne till nästa år. Vart tog Kattis Ahlström vägen???? Hon hade varit ett mycket trevligare alternativ till den här morrhoppan som fjantar runt och väntar på applåder som inte kommer för skämt som ingen tycker är roliga. Dasset here I ll come.

fredag 27 februari 2009

100 000

blev det iiinte. Inte en miljon heller. Men det blev 1000 spänn. Sent omsider ringde de igen från tv4 och undrade om de fick lägga mina surt förvärvade (nåja vunna då) slantar till grannyran nästa månad. Jag skulle i så fall ha tre gånger så stor chans att vinna storkovan påstod den käcke grabben på linjen. Hm få se nu tre gånger så stor chans när det är en promille från början. Nja, jag tackade så mycket och behöll tusingen. Alltid något sa han som hittade kattguld. Kanske ska jag slå mig lös och köpa mig lite nya paltor till vårgarderoben. Vi får väl se. Men konstigt nog så blev jag glad ändå. Alltid kul när man vinner=). Så nu slipper väl gubben ligga på soffan i natt i allafall då. Men jag har inte talat om hur mycket jag vann än.. Något straff ska han väl någon ha för mina förlorade miljoner.

100 000 fattigare ???????

Allltså.. Jag älskar min gubbe högt o lågt men igår hände nått som gör att jag funderar på om han har alla hjärncellerna rätt. Jag befinner mig inne hos grannen 1 springminut bort när telefonen ringer. Det är från tv4. De ville bara tala om att jag har vunnit på postkodlotteriet varvid min just då hjärnbefriade gubbe säger att `Hon är inte hemma´.... Men alltså hallåååååå. Hade det varit jag så hade jag tagit vår altigenom portabla telefon.. rusat in till grannen och sagt: Ett ögonblick hon kommer strax!!!!! Men inte min gubbe.. Nähäedååå. HON ÄR INTE HEMMA. Här har jag suttit hela j*la morgonon o blängt på telefonen och undrat hur många miljoner jag eventuellt SKULLE HA VUNNIT. Och jodå.. Jag har kollat nummerpresentatören. OCH TELEFONSAMTALET VAR FRÅN TV 4. AAAAAAAAAARGHHHHHHHHHH. Alltså jag säger bara en sak när miljonerna trillar in så får han inte ens lukta på dem. Sen att det förmodligen bara handlar om tusen spänn. Det behöver ju inte han få veta. Nä han kan gott leva resten av sitt liv och fundera på om han har en fru som är miljonär eller inte. Det får bli min hämnd... Grrrr ring då telefon j*el.

torsdag 26 februari 2009

Nybörjare eller en gör så gött en kan

Jaha så har man då fallit i gropen o öppnat en blogg Får se om någon enda är intresserad av att läsa. Idag har jag varit på habiliteringen med L och träffat Dr Neurolog. Det är otroligt stimulerande att träffa någon i teamet runt vår dotter. Alla vill så väl och man får råg i ryggen att försöka fortsätta vara en bra förälder. Ingen kan lova att hon får gå på särskola och vi verkar vara enda föräldrarna i världen som VILL ha ett barn på särskola. Men allt pekar ju på att det är det bästa för just henne. Och gud ska veta att vi har stött o blött detta i det oändliga. Var på föräldramöte idag på den *vanliga* skolan och vi känner så starkt att vår älskade dotter inte kommer att klara det höga tempot som ställs idag i skolan. Hoppas, hoppas att vi blir hörda. Nästa möte är den 3 mars och då ska alla berörda rektorer och pedagogen från kommunen OCH personal från nuvarande förskolan vara med. Håll en tumme eller två att vi får som vi vill.