lördag 28 februari 2009

Dammtussar a la tefat

var det på mitt golv i dag och i all skrymslen och vrår. Nu är de ett minne blott och här luktar citron och pizza. Ja vadå ingen kan väl stå ut med att laga vettig mat när man varit uppe sen 05.30 å städat. Ungarna jublade i allafall och åt som besatta. Att det kan vasatans gott med lite vetemjöl o fett. Jag åt mest sallad jag. Nu ska jag dyka på huvudet in i badrummet och skura väggar. Sen blir det väl att krama gubben och dricka lite vin i kväll. Ja det måste man allt stjälpa i sig om man ska stå ut med Petra Mede i kväll. Hon är den fjompigaste programmledare de någonsist haft till melodifestivalen. Jag är icke intresserad av hennes ryggont och premenstruella problem. Stänga av kan man ju inte när man nu är freak på programmet som sådant. Blääää för Petra Mede. Hoppas innerligt att man slipper henne till nästa år. Vart tog Kattis Ahlström vägen???? Hon hade varit ett mycket trevligare alternativ till den här morrhoppan som fjantar runt och väntar på applåder som inte kommer för skämt som ingen tycker är roliga. Dasset here I ll come.

1 kommentar:

  1. Så flitig du varit, sitterjust och stirrar på mina dammråttor, solen kommer precis in i rätt vinkel och det lilla som silas in genom skiten lyser upp alla "råttor".
    Jag sitter ju också och sttrrar på meodifestivalen men min taktik är att lyssna en halv minut och sen gå ut och röka om det inte är bra, sen väntar jag i kulissen till nästa. "Higher" var nog ett av kvällen s bidrag, det lilla jag hört verkade bra, men vi får väl se.

    SvaraRadera