onsdag 22 april 2009

Vintershopping???

Så har vi bokat Lokalen för att göra ett nytt försök på torsdag att fira S 5-årsdag. nu har jag suttit i två timmar (klockan är nu 01.17) med en liten gubbe med öronvärk. SUCK. Nu blir det vårdcentralen i morgon. Men,men ska väl inte klaga. Ungarna har inte varit sjuka sen i höstas. Synd bara att allt kommer i flock när man vill ha kalas. Lilla Ls huvudskada läker fint. Tror jag. Ser ju inte för allt bandage. Men hon är pigg och nästan back in business igen. Idag har vi bytt till sommardäck på bilen. Är väl senast i hela stan med att göra det. Sen åkte vi för att köpa vårkläder till barnen. Trodde vi i allafall. Efter att besökt fem affärer på A6 och lika många i stan upptäckte vi att det där med våröverdragsbyxor, det ska man köpa på vintern. Jag blir galen på dessa j.... affärer som alltid ska ligga en halv säsong före med kläder. Kan ingen begripa att man ibland behöver köpa kläder som det är säsong för. GRRRR. Måste man köpa baddräkten i januari och vinterstövlarna i juli. Eller är det bara jag som är så jäkla dålig på att planera. Nej fan heller. Jag tycker att man ska kunna knalla in och köpa ett par fina vårskor i maj bara för att man vill. Satans skitutbud. Tur att man inte behöver vinterpäls för då hade man banne mig varit tvungen att köpa den nu.

3 kommentarer:

 1. Jag fattar inte att han redan är 5, hur har det gått till??
  Hoppas det gick bra på vårdcentralen och han fick lite hjälp!
  Idag har jag jobbat igen!!
  Det är nog länge sen jag var i stan, men jag trodde man kunde handla vårkläder på våren fortfarande, men det innebär väl att jag får gå i vinterkläder ända till jul och sen byta garderob!

  SvaraRadera
 2. Japp han växer som alla di andra. Behövde aldrig åka till v.c. Han mår redan bättre. Men hitta kläder som man behöver är hopplöst men jag är kanske bara är kräsen eller till och med gammalmodig haha =)

  SvaraRadera
 3. Vi har fortfarande vinterdäck på bilarna... Hihi!
  Byter en annan dag!

  SvaraRadera