fredag 2 april 2010

Påskpyssel och onödiga uppfinningar

Lite har jag Påskpyntat. Vårstädat hela lägenheten så den doftar då gott. Fönstren är inte putsade. Det får bli nästa vecka. Kärleken jobbar så jag och de små glinen får koka rosa, blå och gröna ägg själva att ha på den lilla Påsk buffen vi brukar ha till frukost på påskafton. Sen brukar de små få leta påskägg med godis i. Det brukar vara en fröjd när de hittas.

Annars tycker jag att denna fredagen känns längre än någonsin. Man blir lite nedstämd av den ihjälslagna damen på parkeringsplatsen. Så himla onödigt. Döda någon för en parkerings skull. Sen läste jag om det senaste i mode världen. Analblekning!!! Jorå.. Man ska bleka röven så den inte är så mörk. Asså vem fan bryr sig. Världen är totalt upp och ner vänd. Nu kan man göra om sig precis överallt. Undrar när det blir modernt att spruta gift i öronen så de ser ut som Dr Spock. Det kommer säkert.

Nu ska jag gå och berätta för mina ungar att de är fina och duger precis som de är. Sen ska vi tända ljus och läsa. Mamma mu. Hon är en konstig ko. Det är en värld som en lantis begriper.

5 kommentarer:

 1. ha ha ha *asg* Men röven är väl det blekaste man har??? Jag tror inte folk är kloka och ibland undrar jag om de själva vet vad de gör. Nu håller de väl på att operera ut alla bröstimplantat, för nu ska man ha små bröst! Men jag såg förresten att de förstorade röven också! Ha ha jag behöver varken det ena eller det andra!
  Vi hoppar det mesta av påsken i år, Jag jobbar hela helgen och det kommer ingen hit så.....

  SvaraRadera
 2. Det är inte så att jag stammar...
  men när jag försökte svara igår så fick jag felmeddelande när jag skickade iväg det. Skrev lite kortare andra gången men fick felmeddelande då också.
  Nu är båda kommentarerna med!!
  Ja ja jag är väl tjatig då :-))

  SvaraRadera
 3. Du är aldrig tjatig. Bara den enda av mina vänner som kommenterar. Det ska du ha credit för. Jag vet att det är många fler som läser men antingen är de trökiga eller också tycker de inte att sidan är värld att kommentera. Så tack för tre kommentarer. Det är jag inte bortskämd med :-) J jobbar hela Påsken också så vi blir väl gloende på buskarna här på baksidan. Men skogen är ju härlig nu. Ska ta mig dit i morgon. Ha det gott och förstår att det saknas en familjemedlem just nu. Kramis

  SvaraRadera
 4. Det är ju så härligt ute, men i skogen är det faktiskt en hel del snö kvar. Men det ploppar ju upp krokusar och vintergäck så man blir alldeles lycklig av att se dom.

  Visst är det tomt efter Märta, men jag minns hur hon tittade på mig det sista dagarna, den bedjande blicken var en bön om hjälp. Vet inte om hon hande ont, men de sista dagarna åt hon i stort ingenting. Det hon försökte äta kom upp igen. Hon har det nog mycket bättre ihop med brorsan Sixten nu....

  Stor påskkram till er!

  SvaraRadera
 5. Tror inte alla som läser har fattat att man kan kommentera anonymt. Alla har ju inte Blog eller Googlekonto. Själv är jag bara lat. See you in summer. Kramar Kusin Vitamin

  SvaraRadera