torsdag 22 juli 2010

Bruna barn och underbara sommarkvällar.

Nu var det jättelänge sen jag bloggade igen. Hela familjen har haft en underbar sommar. Vecka på landet med enskilda badvikar. De små har badat och byggt sandslott varje dag. Det är verkligen fördelen med vårt sommarhem. Inga köer, och ensamma stränder. Vi har tillbringat tre veckor i en husvagn så till och med barnen hade fått nog igår. Snälla mamma kan vi inte åka hem nu bad de bevekande. Så då gjorde vi så. Och gud min skapare vad skönt att få sova i sin egna säng. Inte har vi rest så långt i sommar men oj vad barnen är nöjda. Sol och bad. Bak och mys. Långa ljuvliga grillkvällar med Rose och god mat. Smultron och jordgubbar i översjö. Det sista stället vi bodde på så plockade vi bär varje dag. Djurparken i Borås har vi ju hunnit med också och massa andra småturer med matsäck och mys. Nu är barnabenen bruna och fyllda med sommar. Nu hoppas man att de går sin skolhöst med regn och rusk lite starkare tillmötes. De är i allafall väldigt glada och nöjda just nu. Man får väl se hur länge det varar.

2 kommentarer:

  1. Låter som om du är piggare igen. Det är ju skönt, men inte trodde jag att man blev så himla sjuk av lunginflammation.
    Hoppas barna och ni har laddat krafter inför hösten nu....

    SvaraRadera
  2. Nu har ju gubben semester. Så nu är det lugna gatan. Och till skillnad från dig så fick jag nog medecinen betydligt tidigare så nu är jag helt fit for fight.

    SvaraRadera